Keukenboiler

Een keukenboiler zorgt ervoor dat u altijd zonder wachttijd een royale hoeveelheid warm water kunt tappen. Wanneer u warm water gebruikt van bijvoorbeeld de cv-ketel, is er altijd een wachttijd op warm water. Zeker omdat in veel woningen de cv-ketel op zolder hangt. Met een keukenboiler behoort wachten tot het verleden. Dit is comfortabel, maar in veel situaties ook energiebesparend. Omgerekend in geld kan deze besparing oplopen tot 175 euro per jaar.

     

Close-in Boily +

De Close-in Boily+ is de meest krachtige keukenboiler van Itho Daalderop. Niet alleen heeft deze keukenboiler twee keer zoveel inhoud aan kokend water (10 liter) als de Close-in Boily, u kunt ook direct 18 liter warm water uit de Boily+ tappen - zonder dat u de Combi installatieset los dient aan te schaffen. De Close-in Boily+ past in uw keukenkast en is gemakkelijk aan te sluiten.

 • 20 liter warm water en 7,5 liter kokend water
 • Direct kokend water
 • compacte afmetingen
   

Close-in Boiler

Gemiddeld wordt er wel dertig tot veertig keer per dag gebruik gemaakt van de warmwaterkraan. Omdat in de meeste woningen de cv-ketel op zolder staat, moet het warme water een lange weg afleggen voordat het de keukenkraan bereikt. Niet alleen duurt het daarom even voordat u daadwerkelijk warm water heeft, meestal wordt het koude water ook nog eens ongebruikt weggespoeld. Dat kost onnodig veel water en energie. Met een Close-in-keukenboiler kunt u daarom een besparing realiseren die kan oplopen tot € 175,-.

 • Direct warm water tot 45 liter (40°C)
 • Water- en energiebesparend
   

Close-in Compact

Een keukenboiler wordt meestal in een keukenkastje geplaatst, waar het ruimte inneemt die vaak toch al spaarzaam is. De keukenboilers van Itho Daalderop zijn daarom extra compact vormgegeven en hebben nog geen half keukenkastje nodig. De Close-in Compact is de overtreffende trap in ruimtebesparing. Deze keukenboiler past namelijk achter de plint onder de keukenkast! Zonder dat u inlevert op uw warmwatercomfort.

 • Direct warm water tot 12,5 liter (40°C)
 • Water- en energiebesparend
 • Kleinste model past achter keukenplint
 

Close-up

U wilt een keukenboiler installeren, maar heeft alleen ruimte boven het tappunt, bijvoorbeeld in het keukenkastje boven het aanrecht? Daar heeft Itho Daalderop de Close-up voor. U profiteert daarmee van dezelfde voordelen als met iedere andere keukenboiler. Bovendien is de Close-up zowel aan te sluiten op de koud- als warmwaterleiding.

 • Keukenboiler wordt boven tappunt geplaatst
 • Direct warm water tot 45 liter (40 °C)
 • Water- en energiebesparend

Direct een advies en vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer advies op maat of een offerte? Vul ons contactformulier in, dan krijgt u z.s.m. een reactie.

Meer informatie of een offerte op maat? Vul het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact op.