Abonnementen

Wij hebben altijd de 'waakvlam' aan als het gaat om het verlenen van service. Wij houden op professionele wijze uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie, zodat uw comfort een vanzelfsprekendheid blijft. Wij staan garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen.

Wij geven u gratis advies over de servicemogelijkheden. En zullen u ook aangeven welk maandbedrag van toepassing is bij de cv-ketel, combiketel of het warmwatertoestel in uw woning. Eén ding kunnen we u echter op voorhand zeggen: Bij ons bent u verzekerd van de beste service, tegen de concurrerende abonnementskosten.

U heeft de keuze uit de volgende abonnementsvormen:
 
Onderhoud

Via het Onderhoudsabonnement krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten en eventuele kosten bij storingen, vallen binnen het abonnement. 

Service Plus

Met het abonnement Service Plus verrichten we periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan we garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn echter voor uw rekening.

 
Heeft u een storing met uw centrale verwarming of warmwater installatie, bekijk dan eerst onze instructies voor het opheffen van storingen.