Vereniging van Rosmalense Ondernemers roept Loodgieters- en installatiebedrijf Van Grinsven uit tot Ondernemer van het Jaar

05-07-2018 - De bijeenkomsten van de Vereniging van Rosmalens Ondernemers (VRO) staan dit jaar in het teken van duurzaamheid. Omdat duurzaamheid niet beperkt is tot zorg om de planeet, maar ook zorg om elkaar inhoudt, brachten zo'n 75 leden tijdens het jaar-event niet alleen een bezoek aan de Teslafabriek maar ook aan Villa Pardoes. Daar overhandigde Joost Wasser, voorzitter van de vereniging, een cheque om het goede werk, dat Villa Pardoes voor gezinnen met ernstige zieke kinderen verzorgt, te ondersteunen.

Later op de avond werd Loodgieters- en Installatiebedrijf van Grinsven uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. Van Grinsven is al jaren een begrip in Rosmalen en omstreken. Gestart in 1978 door vader Wim hebben Ton en Jacqueline van Grinsven, die trouw en enthousiast lid van VRO zijn, 40 jaar later een mooie onderneming staan, die wereldberoemd is in ‘groot Rosmalen’.

Naast een beker, bloemen en certificaat ontvingen zij ook een cheque van € 500,- die ten goede komt aan een door Ton en Jacqueline aan te wijzen goed doel in Rosmalen.